5 ting du kan lave, når du lytter til podcasts

Har du nogensinde kedet dig, mens du har siddet fast i trafikken? Har du ønsket dig noget at lave i en lang frokostpause eller en eftermiddag derhjemme, som både er produktivt og underholdende? Velkommen til den vidunderlige verden af podcasts!

Med så mange forskellige genrer og emner, er der ingen grænser for, hvor dit sind kan rejse hen, når du lytter. Læs med, og få tips til hvad, du kan lave, mens du sætter en god podcast i ørene.

Slappe af med online spil

Rigtig mange mennesker bruger podcasts som en måde at afstresse hjernen på og komme helt ned i gear. Sæt din yndlingspodcast på, og sæt dig godt til rette i din yndlingslænestol eller smid dig i sofaen. Kombiner eventuelt din podcaststund med et hyggeligt online spil, så du virkelig får ladet op igen.

Motion

Podcasts har for mange overtaget de klassiske playlister med musik. Skal du ud på en løbetur eller en tur i fitness, kan du sætte et godt afsnit på og fordybe dig i både træning og podcast. Det er en god måde at kombinere motion med at få indhentet nogle afsnit af de podcasts, du følger med i.

Praktiske ting

Der er mange af dagligdagens gøremål, som bliver meget sjovere med en god podcast i ørene. Har du prøvet at kombinere opvasketømning, vasketøjsfoldning og støvsugning med noget godt i ørene? Det føles lige pludselig som om tiden bare flyver afsted, og opgaverne bliver nemmere at udføre.

Transport

Har du transporttid til og fra arbejde, skole eller fritidsaktiviteter, kan en god podcast også hjælpe med at få tiden til at gå lidt hurtigere. Hvor man før i tiden eksempelvis læste et godt magasin i toget, kan du nu lukke dig inde i din egen lille verden. Hvis du er med offentlig transport får du ro, og ligeledes får du lidt selskab på turen, hvis du sidder alene i bilen med en podcast i højtalerne.

Vær kreativ

Når du har en podcast i ørene, kan det hurtigt også sætte dine kreative evner fri, fordi du fokuserer på lyden i dine øre, og ikke så meget på resultatet af din kreativitet. Du kan kombinere din podcast med at tegne, male, sy, lave krea, og alt andet du har fantasi til.

Hvorfor er podcasts blevet så populære?

Podcasts er blevet så populære, at man næsten ikke kan undgå dem. Der findes podcasts om selv den allermindste niche. Men hvorfor er det egentlig sådan?

Måske er det fordi, at alle pludselig har fået lyst til at høre på folk, der taler timevis om deres yndlingsemner. Eller måske er det bare fordi, at vi alle har indset, at det alligevel er trivielt at høre den samme playliste hver eneste dag.

Uanset hvad grunden er, så er podcasts blevet en ny måde at fordybe sig og fordrive tiden på, på en spændende måde, som også tillader os at gøre andre sjove ting i kombination heraf.