Disse podcast kan du overveje at lytte til i det nye år

Det kan for mange være svært at finde den perfekte podcast - der er nemlig et væld af podcasts at vælge imellem, og det kan være svært at adskille den ene fra den anden nogle gange. Du behøver dog ikke at bekymre dig for, om du kommer til at finde den helt rigtige podcast til dig i det nye år – for det gør du.

Tag et kig online

En rigtig god idé at starte med er bare at tage et kig online. Du kommer til at finde vildt mange podcasts, og der udkommer flere millioner nye episoder hver eneste uge. På den måde kan du altid finde nye og spændende emner at fordybe dig i der, som for eksempel kunne være alt fra kryptovaluta til sport.

Millionærklubben eller Børsen Morgenbriefing

Hvis du vil, kan du sagtens finde podcasts om for eksempel aktiehandel, så du nemmere kan skabe overblik for dig selv, når du handler med aktier eller gerne vil til at gøre det. Det kan nemlig være svært at finde godt materiale til dig, når du gerne vil blive klogere på aktier og kryptovaluta. Du kan blandt andet tjekke Millionærklubben eller Børsen Morgenbriefing ud.

Her Går Det Godt eller Sara & Monopolet

Det er sjældent, at man kun har en hobby at gå op i ad gangen. Derfor kan det også være en god idé at søge på nogle forskellige emner, når du skal finde en ny podcast at lytte til. Du kan også finde mere generelle podcasts som Her Går Det Godt eller Sara & Monopolet.

Her Går Det Godt er en podcast, der omhandler verdenssituation med fokus på politik med en komisk twist. Med Sara og Monopolet kan du følge med i alverdens dilemmaer, som diverse lyttere selv indsender til en komite af kendte personligheder, der så diskuterer de forskellige sider af sagen og rådgiver.

Brinkmanns Briks

Du kan blandt andet vælge at lytte til Brinkmanns Briks, der er en dansk podcast med fokus på filosofi, litteratur, samfundsproblemer, psykologi og selvhjælp. Du kan altså få stor glæde ud af at lytte til den, også selvom du kun kan lide filosofi eller psykologi som hobby.

The Joe Rogan Experience

Du kan også lytte til The Joe Rogan Experience, der er en amerikansk podcast, der nærmere fungerer som et slags talkshow. Her kommer forskellige personligheder ind og taler om alt mellem himmel og jord, mens de samtidigt kan give dig et indblik i deres succesfulde og lukrative tilgange til livet.

Veloropa Podcast

Hvis du ligesom mange andre godt kan lide sport, er det nok ikke usandsynligt, at du ville kunne lide Veloropa Podcast. Panelet i podcasten består af eksperter og tidligere cykelryttere, der sammen kan nedbryde situationen i feltet og give dig et overblik samt dybdegående analyse af de forskellige hold og ryttere.