Pendler eller bilferie? Her er de bedste danske podcasts, du skal lytte til på turen

Dette indhold er sponsoreret

Er du på vej afsted ud ad døren? Enten fordi du er pendler - eller måske du er heldig og skal på bilferie? Uanset din destination er podcasts et godt alternativ til den traditionelle radio, for du kan selv vælge, hvad du vil lytte til. I dag findes der utallige danske podcast tilgængelige, som kan give dig mange timer med underholdning og inspiration. I podcasten ved navn Gode Penge, som sluttede i 2021, udbredte Ole Bjerg og Rasmus Hougaard Nielsen sig om hvordan bank- og pengesystemet fungerer. Er du mere til gaming - både på LeoVegas eller på andre spillesider for voksne over 18 - skal du måske hellere lytte til Eskapisterne, som er et gamingpodcast for voksne. Mulighederne er mange alt efter, hvad man foretrækker.

Hvad er de bedste danske podcast?

Der findes et væld af gode danske podcasts, som man kan lytte til. Nogle af de mest populære er Mads og Monopolet, Mørkeland og DRs velkendte Genstart, som både er et radioprogram og en podcast. Men du finder podcasts i utallige genrer, lige fra de såkaldte chumcasts, hvor der er tale om to venner, som sidder og snakker om løst og fast. Dertil kommer også mere undersøgende og informative podcasts, som gerne vil belyse sager. Third Ear er et ekstempel på et podcast, der er enormt godt produceret og samtidig narrativt spændende.

Kan man streame danske podcast online?

Ja, det er muligt at streame danske podcast online. Der findes et væld af forskellige streaming-tjenester, som gør det muligt for dig at streame danske podcast direkte fra din computer eller mobilenhed. Nogle af de mest populære tjenester inkluderer Apple Podcasts, Spotify og Google Podcasts. Disse tjenester giver dig adgang til et stort udvalg af danske podcast, hvorved du kan finde lige præcis den type indhold, som du leder efter. Du kan også gå på podcastenes egne hjemmesider. Eskapisterne har for eksempel deres eget site, hvor episoderne også ligger tilgængeligt.

Har du et dansk podcastsprogram, som du anbefaler andre at lytte til?

Hvis du allerede har et yndlings dansk podcastprogram, som du anbefaler andre at lytte til, kan du passende prøve at finde andre podcasts, som omhandler samme emne. Hvis du for eksempel synes, at DRs Det Brændte Bordel var spændende, ville det måske være oplagt for dig at høre Third Ears Kvinden med den Tunge Kuffert. Begge falder inden for True Crime genren, som er en genre, der indeholder en masse podcasts.

Der er et hav af fantastiske danske podcasts på markedet. Hvis du i forvejen ved, hvilke genrer eller emner, du godt kan lide, vil det nok være lettere for dig at finde din nye, forestrukne podcast.