Mette Sommer 1:2

Mette Sommer 1:2

112 For Knuste Hjerter · 2023-05-23

Mette viser ham graviditetstesten med tåre i øjnene. De har været sammen i et år, hun er 32 år, og hendes største ønske er at få børn. “Er du sikker på, at det er mit?” Siger han som det første og kigger hende i øjnene.Hun stopper øjeblikkeligt med at græde, og vreden tager over. “Fuck dig”, siger hun. “FUCK DIG!”, siger hun lidt højere. “FUUUUUCK DIIIIIG!” råber hun.

I dagens afsnit fortæller Bachelorette, Mette Sommer, om hendes helt store heart break, som fik hende til at melde sig til Bachelor kun en uge efter bruddet. Hun fortæller om en trist statistik, hvor hun i fire ud af sine seks forhold har været utro, og om det ry og rygte, der derfor har hængt ved hende - og endte med at ramme hende med 100km/t lige i ansigtet, da hun var blevet gravid. Hun fortæller om ikke at være den eneste med hjertesorg på hotellet, fordi en lang række af Bachelor-kvinderne også var taget afsted pga knuste hjerter, og mænd de gerne ville glemme. På Heart Break Hotel fandt få af dem kærligheden til en mand. Men de fleste helede sammen og fandt kærligheden til søsterskabet og hinanden. Og så fortæller hun om hjertesorgen over Kasper, der landede direkte oven i hendes allerede eksisterende knuste hjerte.

Mette gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu. --

112 For Knuste Hjerter

Maria Jencel inviterer hver uge en ny gæst i studiet, som fortæller om, da de fik deres hjerte knust, hvordan de kom videre og selvfølgelig gør deres bedste for at hjælpe alle jer derude med jeres hjertesorg. Dette er '112 for knuste hjerter' - din kærlighedsambulance.
Har du input, spørgsmål eller kommentarer? Skriv til [email protected]

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit