Baronessens Kogekoner

Baronessens Kogekoner

Jean-Lorentz Lafontaine

Baronessens kogekoner er en radiomontage, hvor vi fordyber os i Baronesse Karen Blixens forunderlige kogekunst. Inspireret af filme Julie og Julia, hvor en blogger prøver kræfter med den amerikanske kogebogsforfatter Julia Child’s franske kogebog, dykker vi ned i baronessens opskrifter, der blandt andet er gengivet i bøgerne “Karen Blixens gæstebud” og “Karen Blixens kogebog”, men vi søger også inspiration i de bøger vi ved, stod på hylderne i køkkenet på Rungstedlund. Som den danske klassiker Madam Mangor’s “kogebog for smaa husholdninger,” og de mere jordnære udgaver som “Frøken Jensen” og Ingeborg Suhrs kogebøger.

Bag radiomontagen står den selvforanstaltede kogekone Jean-Lorentz Lafontaine. Han fik sin interesse for mad da han var opvasker og køkkenhjælp på den forgangne et stjernede Michelin kårede restaurant, der hed Restaurant Michel.

Vi prøver kræfter med gamle teknikker, og glemte opskrifter til både fest- og hverdagsmad. Imens vi taler om Baronessens liv, og sammen med interessante gæster taler om livets store emner. Det skal være fun, imens vi prøver at finde det store i livet.

  • Antal afsnit: 27
  • Seneste afsnit: 2023-06-30
  • Kunst Food

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit