15. Helle Løvevild Golman: Sætter livet på spil for at redde dyrene

15. Helle Løvevild Golman: Sætter livet på spil for at redde dyrene

Den Yderste Grænse · 2020-09-17

Naturfotograf Helle Løvevild Golman bruger sit liv på at fotografere truede dyrearter. Det gør hun for at sætte fokus på, hvad vi er ved at miste. Det resulterer i livsfarlige missioner, hvor hun bliver udsat for fare fra både dyr og mennesker.

Den Yderste Grænse

Den yderste grænse handler om mænd og kvinder, hvis nysgerrighed overvinder farer og formaninger. Om dem, som drager på ekspedition til verdens ende for at udvide vores perspektiver. Det er historier om møder med fremmede, som måske ikke er så fremmede endda, og om oplevelser, der ender med at forandre de rejsende og give dem nye indsigter i de uendeligt mange måder, mennesker kan leve livet på.

Vært er eventyreren Bjørn Harvig. Han har selv rejst verden rundt til fods og på cykel og er medlem af Eventyrernes Klub. Sammen med historikere og eksperter fortæller han de mest dramatiske kapitler i ekspeditionshistorien.

Produceret af Vores Tid, Nationalmuseets mediehus, i samarbejde med 24Syv.
Vært er den unge eventyrer Bjørn Harvig. Han har selv rejst verden rundt til fods og på cykel og er medlem af Eventyrernes Klub. Sammen med historikere og eksperter fortæller han de mest dramatiske kapitler i dansk ekspeditionshistorie.
Har du input, spørgsmål eller kommentarer? Skriv til [email protected]

Produceret af Kontoret Juhl for 24syv og Vores Tid.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit