Det' Okay

Det' Okay

RadioPlay

Oplever du at være den eneste i verden med problemer. Føler du, at ingen andre kan forstå, hvordan du har det? Du er ikke forkert. Det’ okay – og du er ikke alene.

Podcasten ’Det’ Okay’ sætter fokus på det indre. På alle de svære følelser og udfordringer, vi alle kan ramle ind i, i løbet af vores liv. Vi bærer alle sammen rundt på masser af vilde følelser og tanker - i me-re eller mindre grad – og det er i virkeligheden helt normalt og okay! Så hvorfor taler vi så ikke åbnet om det?

I denne podcastserie tager vi dig med på en rejse. Ind i dig selv og ind i en række kendte menneskers inderste. Sammen med værtinde og headspace ambassadør Ida-Sophia tager vi fat på alt det, der kan være så svært at tale om – som selvværd, kropsbillede, mobning, seksualitet, psykisk voldelige forhold og svære diagnoser. Alt sammen med udgangspunkt i personlige erfaringer og oplevelser.

For lad os bare være helt ærlige; problemer vokser i tavshed, og måske oplever du her, at du bestemt ikke står alene med de ting, du tumler med. Det’ okay at være dig, og du er helt okay, som du er.

Headspace Danmark er et gratis og anonymt ungerådgivningstilbud til alle børn og unge mellem 12-25 år med centre over hele landet. Vi møder dig på dine præmisser og ingen problemer er for store eller for små hos os! Www.headspace.dk

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit