'Den, vi taler om' om Erik Brandt

'Den, vi taler om' om Erik Brandt

Det, Vi Taler Om · 2023-03-14

Forretningsmand, charmør, liderlig, pralhals, fantast og alkoholiker. Erik Brandt døde i lørdags, efter ivrigt at have taget for sig af alt, hvad livet havde at tilbyde.

Han påstod at have dyrket sex med mere end 5000 kvinder, og hans ældste datter blev undfanget på et toilet, mens dronning Margrethe og Prins Henrik sad ved spisebordet og ventede på hovedretten.

Livet var vildere end vildt. Men efter hans store kærlighed døde i 2011, blev alkoholforbruget større og kostede ham næsten forholdet til døtrene Emilie og Julie.

Erik Brandt var religiøs på sin egen måde, og ifølge ham selv sidder han nu og fortæller røverhistorier til Vorherre. Det er ikke alle, Herren vil bryde sig om at høre, gættede den gamle jetsetter.

Vi får besøg af modeskribent og -redaktør, Lotte Tegner Freddie, der har kendt Erik Brandt i mange år. Forfatter bag biografien om Erik Brandt, Erik Bork. Og direktør i Impact TV, Thomas Heurlin, der bl.a. lavede serien “Sidste omgang i Whiskeybæltet” om Erik Brandt og hans alkoholmisbrug.

Din vært er Ditte Okman.

Programmet er produceret af Sarah Bech.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Det, Vi Taler Om

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit