Den kontante time: En syg sag fra Hollywood, et dragshow på Frederiksberg og en vred Lars Løkke

Den kontante time: En syg sag fra Hollywood, et dragshow på Frederiksberg og en vred Lars Løkke

Det, Vi Taler Om · 2023-03-17

Henrik Qvortrup har skrevet en bog om Mette Frederiksen. Den har ikke taget anmelderne med storm.

Moderaternes kulturordfører Jon Stephensens problemer fortsætter. Men hans partiformand, Lars Løkke, forstår at vende situationen - noget, der denne gang gik ud over pressen.

Mænd i dametøj har skabt påstyr på Frederiksberg, hvor nogen vil demonstrere mod et dragshow for børn. Sjovt nok har demonstranterne selv drag-klingende navne.

Vi slutter af i Hollywood, hvor skuespilleren Armie Hammer nu spiller en central - men ufrivillig - rolle i en dokumentar. Anklagerne om chikane, voldtægt og kannibalisme mod ham har fået dokumentarister til at grave i hans families vilde historie. Ditte har set dokumentaren "House of Hammer", og den er for vild!

Din vært er Ditte Okman.

Programmet er produceret af Sarah Bech

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Det, Vi Taler Om

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit