Den kontante time: Sorøs borgmester har det vildt, og Mette Frederiksen havde (selvfølgelig) ikke fisketegn

Den kontante time: Sorøs borgmester har det vildt, og Mette Frederiksen havde (selvfølgelig) ikke fisketegn

Det, Vi Taler Om · 2023-09-15

Vi følger op på sagen om Mette Frederiksens fisketegn. Det har selvfølgelig vist sig, at hun ikke havde et. Men hører det under småtingsafdelingen eller bør reglerne gælde selv for en statsminister?

I Sorø er borgmester Gert Jørgensen (K) igen havnet i problemer. Tidligere har B.T. afsløret, at Gert Jørgensen havde en hemmelig borgmesterkonto, som han blandt andet brugte på koncertbilletter til sig selv og andre af kommunens topfolk. Og nu ser det ud som om, Gert Jørgensen endnu en gang har haft heldet med sig - nemlig i forbindelse med en vigtig dispensation til sit husbyggeri, der kom på plads på rekordtid.

I USA er der stor opstandelse over skuespilleren Danny Masterson, der er kendt fra serien “That 70s Show”. Masterson har fået en dom på 30 år for voldtægt af to kvinder. De har beskrevet, hvordan han bedøvede og voldtog dem i hans hjem i Hollywood, men flere af Mastersons tidligere skuespilkollegaer, blandt andre Ashton Kutcher og Mila Kunis, har fortalt, at Masterson var en god fyr og en rollemodel for dem. Det har mildest talt ikke gjort dem mere populære.

Vi slutter på en high, for Nicklas Bendtners beslaglagte Porsche er blevet solgt. Og pengene er røget direkte ned i statskassen.

I studiet sidder Jakob Steen Olsen, Niels Pinborg, Jonas Kuld Rathje og Anne Kirstine Cramon.

Din vært er Ditte Okman og programmet er produceret af Sarah Bech.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Det, Vi Taler Om

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit