Den kulørte time: Om Jim Lyngvilds slots-kaos og Manu Sareens penis-råd

Den kulørte time: Om Jim Lyngvilds slots-kaos og Manu Sareens penis-råd

Det, Vi Taler Om · 2023-09-15

Hurra! ‘Det, vi taler om’ fylder ni år, og det er som om, at universet vidste det. Vi sender fra Salonen i Pilestræde og I hvert fald er programmet helt proppet med vilde historier om alt fra peniser til euforiserende svampe.

Vi taler selvfølgelig om Jim Lyngvilds slots-kaos. Han var helt oppe og køre over sit nye eventyrslot Nordfyn, men nu viser det sig, at han alligevel ikke har købt Harridslevgaard slot, og det har fået slotsarvingen op i det røde felt.

Og så har Manu Sareen udgivet en bog om mænds overgangsalder. Og heri anbefaler han en særlig behandling til mænd med rejsningsproblemer. Men er chok-behandling af penis virkelig en god ide?

Til sidst taler vi om Jesper Dahl aka. Jokeren, der har vinket farvel til kokain. I stedet har han et budskab til os. Han har nemlig fået en åbenbaring og er begyndt at mikrodosere psykedeliske svampe.

I studiet sidder Jonas Kuld Rathje, Per Kuskner, Jakob Steen Olsen og Niels Pinborg.

Din vært er Ditte Okman og programmet er produceret af Sarah Bech.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Det, Vi Taler Om

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit