Du er ikke alene

Du er ikke alene

Camilla og Kristine
  • Apple Podcasts Logo Danmark
    Trophy icon 4
  • Apple Podcasts Logo Danmark
    Trophy icon 10

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt i livet oplevet noget, der var så uventet og frygtindgydende, at det er blevet boende i os siden. Det ved vi også er sandt for jer, for I har sendt jeres urovækkende historier til os i årevis, og vi har gyst over de rædsler og nervepirrende øjeblikke, I har været igennem. Indtil nu har vi gemt jeres oplevelser i en mørk skuffe, men det er tid at få dem frem i lyset.

Velkommen til Du er ikke alene - en true horror-podcast med foruroligende lytterhistorier produceret og fortalt af værterne fra Mørkeland. Podcasten udkommer i sæsoner.

Har du oplevet noget skræmmende? Så send din historie til duerikkealene@mørkeland.dk. Og husk at samtalen om alt det ekstra mørke kan forsætte derhjemme med The Horror Talks. Læs mere på thetalks.dk.

Journalist: Lena Lee Skibye
Klip og lyddesign: Anders Eske
Illustrationer: Thomas Hjorthaab
Distributør: Bauer Media

PS. Historierne i denne podcast er forsøgt verificeret i det omfang, det har været muligt, men i mange tilfælde er der tale om personlige oplevelser, der ikke kan forklares eller bevises. Du må vælge at tro på dem - eller lade være.

  • Antal afsnit: 9
  • Seneste afsnit: 2023-11-30
  • True crime

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit