19: Et barn ved forhandlingsbordet

19: Et barn ved forhandlingsbordet

Fantino og Bonde · 2024-02-09
01:00:27

Vi har i Fantino & Bonde besluttet os for (100% på eget initiativ og fuldstændig uden relation til mediernes øgede fokus på børnearbejde i mediebranchen), at få styr på de kontraktlige forhold for børnearbejdere i Fantino & Bonde ApS. Derfor har vi indkaldt Barnet Eigil til møde med ledelsen samt vores eksterne HR-afdeling, erhvervspsykolog og ledelseskonsulenten Rasmus. Mødet udvikler sig meget hurtigt til en benhård forhandlingssituation, hvor vi som moderne virksomhed skal tage stilling til mange strategiske problemstillinger, som fx hvor meget slik et barn må få i nattillæg. Du behøver ikke læse Børsen i denne uge - du får alt dit erhvervsdrama lige her!

I afdelingen for ting, som ikke er en del af driften i Fantino & Bonde forsøger vi at diskutere balladen om influenceren Cillemouse ovenpå hendes nye bog "Instagrim" - men det kommer desværre mest til at handle om, hvor smuk hendes mand Christopher er (her var vores eksterne HR-afdeling heldigvis ikke til stede). Så vil Christian være cowboy, folk er begyndt at synge af Maria, der er reklamer når du mindst venter det - og så skal vi have det første sandwich-minde.

Hvis du vil dele mindet om den bedste sandwich du nogensinde har fået (eller noget andet), så send os en lydbesked hvor du beskriver hvor, hvornår og hvad det var for en sandwich så malerisk som overhovedet muligt og send den til [email protected] - og så skal vi nok få lagt noget smuk musik under, så vi kan få delt nogle vidunderlige sandwich-minder. Ja, så er der fandme lytterinddragelse!!!

Fantino & Bonde udgives af Bauer Media og indeholder reklamer.

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino

Fantino og Bonde

Du kender os måske som Christian Bonde & Maria Fantino fra… radio eller tv. Du sidder og læser programteksten til vores podcast lige nu, som udkommer hver fredag - så hvorfor ikke bare gå i gang med at lytte? Vi lover, at det er både hyggeligt og sjovt!

Hvis du stadig ikke er overbevist, så skal du vide at det er en podcast med to gode venner, som vender løst og fast - og det lyder måske ikke sådan vildt unikt i det danske podcastlandskab, men her er de to gode venner en mand OG EN KVINDE, og så kan du allerede godt se, at det begynder at blive noget nyt og spændende! Derudover indeholder Fantino & Bonde både børn, nyheder, hørespil, kulturstof, hverdagsobservationer og naturligvis en masse godt og relaterbart indhold om vores nye eventyr som private erhvervsdrivende - for vi er en kommerciel podcast i vækst som får det til at kilde i Jesper Buchserne. 

Hvis du kan lide hvad du hører, så kast for guds skyld nogle stjerner efter os på din foretrukne podcastplatform - og du skal altså heller ikke skamme dig over at gå ind og abonnere på/følge podcasten.

Du kan altid kontakte os på [email protected] om alt mellem himmel og jord eller følge os på Instagram: https://www.instagram.com/fantinoogbonde

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino

Fantino & Bonde udgives i samarbejde med Bauer Media og indeholder reklamer.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit