26: Kate-gate og den søde påsketid

26: Kate-gate og den søde påsketid

Fantino og Bonde · 2024-03-29
58:55

Da det britiske kongehus for en uge siden meldte ud, at Prinsesse Kate var syg ændrede alt sig. Fantino & Bonde (firmaet/podcasten - ikke personerne) befinder sig nu i en ekstremt ærgerlig situation, men heldigvis også i en anden tid. Vi har derfor valgt at dedikere en stor del af dette afsnit til at dissekere præcis hvad der gik galt den skæbnesvangre fredag for en uge siden. Det er tid til refleksion, og hvis der er nogen der kigger indad, så er det os! Men vi kigger naturligvis også lidt udad, og også sidelæns i organisationsdiagrammet; for det er nødvendigt i en virksomhed med en meget stram silostruktur, hvor ting nemt kan falde ned mellem to stole og det kan være svært at vurdere, hvem der egentligt har beslutningskompetencerne.

Så skal vi naturligvis også markere hjerternes fest: PÅSKEN! Selv om DR i år ikke viser deres klassiske påskekalender, som plejer at samle familierne foran fjernsynet midt i påsketravlheden, så har vi fundet gode alternativer, man kan se. Og selv om det efterhånden er ved at være en gammel traver, så tager vi i anledningen af højtiden selvfølgelig også diskussionen om, om Blinkende Lygter ER en påskefilm eller ej, der er også lytterhenvendelser og meget andet godt.

Rigtig glædelig påske! Og kør nu hjemmefra i god tid, hvis du skal hjem til påske.

Husk, at du altid kan kontakte os på [email protected]. Du kan også følge os på Instagram her: https://www.instagram.com/fantinoogbonde

Fantino & Bonde udgives af Bauer Media og indeholder reklamer.

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino

Du er velkommen til at anmelde podcasten på din platform (hvis du synes den er god - ellers behøver du ikke).

Fantino og Bonde

Du kender os måske som Christian Bonde & Maria Fantino fra… radio eller tv. Du sidder og læser programteksten til vores podcast lige nu, som udkommer hver fredag - så hvorfor ikke bare gå i gang med at lytte? Vi lover, at det er både hyggeligt og sjovt!

Hvis du stadig ikke er overbevist, så skal du vide at det er en podcast med to gode venner, som vender løst og fast - og det lyder måske ikke sådan vildt unikt i det danske podcastlandskab, men her er de to gode venner en mand OG EN KVINDE, og så kan du allerede godt se, at det begynder at blive noget nyt og spændende! Derudover indeholder Fantino & Bonde både børn, nyheder, hørespil, kulturstof, hverdagsobservationer og naturligvis en masse godt og relaterbart indhold om vores nye eventyr som private erhvervsdrivende - for vi er en kommerciel podcast i vækst som får det til at kilde i Jesper Buchserne. 

Hvis du kan lide hvad du hører, så kast for guds skyld nogle stjerner efter os på din foretrukne podcastplatform - og du skal altså heller ikke skamme dig over at gå ind og abonnere på/følge podcasten.

Du kan altid kontakte os på [email protected] om alt mellem himmel og jord eller følge os på Instagram: https://www.instagram.com/fantinoogbonde

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino

Fantino & Bonde udgives i samarbejde med Bauer Media og indeholder reklamer.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit