Fertilitet & Familiedannelse - selvhjælp og psykologisk indsigt i  barnløshed, fertilitet, graviditet, fødsel og familiedannelse

Fertilitet & Familiedannelse - selvhjælp og psykologisk indsigt i barnløshed, fertilitet, graviditet, fødsel og familiedannelse

Laura Kjær Jacobsen
Fertilitet & Familiedannelse - Psykologisk indsigt der kan forandre dit liv - Samtaler om barnløshed, fertilitet, graviditet, fødsel og familiedannelse

Psykologi og selvhjælps podcast for dig der er
-ufrivilligt barnløs
-i fertilitetsbehandling
-venter barn, er gravid og skal føde 
-allerede er blevet forældre

Fertilitet & Familiedannelse er en podcast, der giverdig mulighed for at blive klogere på hvad der rører sig inden i dig, hvis du fx arbejder på at blive mor eller far og måske er i fertilitetsbehandling, mens du venter barn eller får en familie.

Podcasten er skabt til dig, der søger psykologisk indsigt og værktøjer afså høj kvalitet, at det er i stand til at skabe bevægelse og forandring i ditliv.

Det er til dig, der kæmper for at blive mor eller far, digder er gravid eller skal være far og den er til dig der lige er blevet forældre.

Vi kigger på alt det som er svært, skaber knuder, konflikterog altid på alt det, der løfter dig og skaber mere luft og forandring i ditliv.

Podcasten er også skabt til dig, der pårørende eller arbejder med mennesker,som kæmper for at blive forældre og måske er i fertilitetsbehandling, venter barn eller bliver forældre. Dig der er fagperson og gerne vil have større indsigt i depsykologiske processer ,du oplever udspille sig hos de mennesker du arbejdermed.

Det er naturligt at vi bliver presset følelsesmæssigt, når vimå arbejde hårdt for at blive forældre, mens vi venter barn eller når bliver forældre. Derer så meget i vores liv som forandrer sig. Vilkårene for vores liv ændres fuldstændigt og vi bliver på det nærmeste tvunget til at udvikle os. Det er naturligt, godt og sundt –og vi kan flytte os meget længere og komme langt bedre igennem det, hvis vi læner os op ad ordentlig viden.

Podcastens mål er, at er dele viden og danne grundlag for forståelseog selvindsigt, som du kan omsætte i dit liv. Så hvis du ønsker du et mereafbalanceret følelsesliv, nye indsigter og inspiration til din proces ellerblot viden om området - direkte i dit øre - så er du havnet det helt rettested.

I nogle afsnit undersøger Laura et emne inden for området, sammen med en kollega der på en eller anden måde er specialiseret i det emne afsnittet handler om. I andre afsnit fremlægger Laura viden og konkrete øvelser og værktøjer du kan bruge i dit liv, til at skabe mere klarhed, ro og glæde ved dit liv. 

Laura Kjær Jacobsen er Cand.pæd. i pædagogisk psykologi,jordemoder og familiedannelsesterapeut. Laura er selvstændig terapeut med en fysisk klinik ved Aalborg, en on-line praksis og et gratis on-line univers, som du ervelkommen til at besøge. Hun har dyb erfaring med de psykologiske processer i forbindelse med barnløshed, graviditet, fødsel og familiedannelse. 

Laura ønsker at hendes viden og erfaring skal nå vidtomkring og bidrage til, at gøre livet et bedre sted at være, for mangemennesker som muligt.

 "Den her podcast har faktisk forandret mit liv. Jeg får noget som jeg virkelig kan bruge i mit liv. Det har gjort mit liv bedre.. Jeg er gået fra at være super selvkritisk og meget bekymret, til at være omsorgsfuld over for mig selv. Og jeg lykkedes faktisk også godt med at stoppe mine mange tanker og bekymringer. Afsnittene er korte og der er ikke en masse snik snak men bare det der er vigtigst... jeg er så glad for det.". 

 

 

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit