Dansk pilot optager mystiske UFO'er

Dansk pilot optager mystiske UFO'er

Flyvende tallerken · 2024-04-01
53:44

I denne uge taler vi med den danske pilot Peter, der to gange inden for de seneste måneder har været vidne til mystiske flyvende objekter, der flyver på måder, som han ikke kan forklare med den teknologi, vi kender til. Peter deler sin vilde historie samt videoer han har optaget med Frederik og Søren, der prøver at sammenligne historien med de andre pilot-fortællinger som programmet har modtaget. For hvad er det Peter og andre piloter ser igen og igen?
For at se videoerne kan man enten følge Frederik på sociale medier eller se historien foldet visuelt ud på dr.dk fra 2. april.
Tilrettelægger og vært: Frederik Dirks Gottlieb.
Medvært: Anja C. Andersen.
Produceret for DR af Firkantede Øjne IVS.

Flyvende tallerken

Mennesket har altid være nysgerrig på om, der er andet liv end os derude. De sidste år er verdenen begyndt at tage det spørgsmål seriøst efter, at det amerikanske forsvarsministerium Pentagon har udgivet tre ufo-videoer, holdt åbne kongresshøringer om ufoers eksistens, og udgivet adskillige rapporter der bekræfter, at noget ukendt flyver rundt i det amerikanske luftrum. Men hvad er det? Flyvende tallerken undersøger, om der er liv i rummet, og om vi allerede har haft besøg.
Tilrettelægger og vært: Frederik Dirks Gottlieb.
Medvært: Anja C. Andersen.
Musik: Selina Gin.
Foto: Peter Helles.
Produceret for DR af Firkantede Øjne IVS.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit