Holmegaard Værk - Design- og Kulturhistorie fra Næstved

Holmegaard Værk - Design- og Kulturhistorie fra Næstved

Historier fra SydkystDanmark · 2020-07-17

Kom med bag kulisserne i det nyåbnede Holmegaard Værk, og få en guidet tur igennem hele det imponerende oplevelsesunivers med Udstillingschef Thorbjørn Koldbo og Faglig Leder Mette Bielefeldt Bruun. På Holmegård Værk samles 200 års design- kultur- og håndværkshistorie, i de samme rå og imponerende produktionshaller, som siden 1890'erne har huset Holmegaard Glasværk. I dag funklende nyrenoveret som levende og arbejde museum, og som en ny kulturattraktion i SydkystDanmark.

Podcasten er en del af serien "Historier fra SydkystDanmark" produceret af Frame & Work, for Destination SydkystDanmark.

Vært: Emil Spangenberg

Historier fra SydkystDanmark

Tag med til SydkystDanmark og kom helt tæt på en række af destinationens passionerede ildsjæle. Dem der hver dag gør noget ekstra, for at skabe stærke, store, sjove og personlige oplevelser for deres gæster - alt fra et godt glas vin, et 45 meter højt skovtårn, gadekunst i byen, international design på landet eller bare pro-tips til den vilde natur. Her starter lyden af en uforglemmelig sommer. Programserien er produceret af Frame & Work, for SydkystDanmark.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit

Popularitet over tid