Hvad er der nu galt?

Hvad er der nu galt?

ALLY
  • Apple Podcasts Logo Danmark
    Trophy icon 121

Kæresteparret Camille Gudmand Lange og David Mandel deler ud af alle deres konflikter og frustrationer, som uvægerligt dukker op, når man holder sommerferie som par med to små børn i bagagen. De håber, at de ved at snakke om både store og små irritationsmomenter undgår at blive del af en lidt trist statistik, der viser, at rigtig mange par går fra hinanden efter en ferie. De kalder det konfliktdeling (det gør de overhovedet ikke) og hvis alt går godt, vil de stadig have hinanden, når ferien er slut...

Spoiler alert: De vil heldigvis stadig gerne have hinanden efter ferien, men det betyder ikke, at hverdagen ikke også kan være en stor udfordring for kæresteparret. Det deler de fortsat ærligt ud af i podcasten, og du kan lytte til alle afsnittene af i ALLY-appen. Sæson tre kommer 14. februar.

Du kan prøve ALLY-universet gratis i en måned. Vi har også masser af andre podcasts, videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit