In Search of Future Leadership

In Search of Future Leadership

Heidi Collin-Torben Lorentsen

“In Search of Future Leadership” er en serie af inspirerende samtaler og interviews, der belyser fremtidens ledelse fra forskellige vinkler og synspunkter. Torben Lorentsen og Heidi Collin interviewer en række ledere om deres syn på ledelse i fremtiden – og deler samtidig egne perspektiver, holdninger og håb.

Formålet med serien er at undersøge, HVORFOR der overhovedet er behov for at tale om en ny tilgang til ledelse i fremtiden, samt HVILKE nye tilgange, der er brug for. Set fra de interviewedes forskellige synspunkter.

Hvem står bag podcasten?
Vi tjekker ind fra hver vores ende af Europa – Torben fra det varme Sydspanien og Heidi fra det knap så varme Danmark (Aarhus).

Torben Lorentsen er ekspert i personlighedens og passionens betydning for menneskers og virksomheders succes - samt foredragsholder, underviser, mentor og certificeret Livsmentor og Emograf.
https://passion360.dk/
https://www.linkedin.com/in/torbenlorentsen/

Heidi Collin er ledelsesrådgiver og mentor - med +20 års erfaring fra den corporate verden, som både leder, medarbejder, professionelt bestyrelsesmedlem og på “den anden side af bordet” som konsulent, rådgiver og mentor.
https://heidicollin.dk/
https://www.linkedin.com/in/heidicollin/

  • Antal afsnit: 3
  • Seneste afsnit: 2024-02-19
  • Forretning

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit