Kærlighed på nye flasker

Kærlighed på nye flasker

Ally

De fleste drømmer om den store kærlighed og et lykkeligt liv i tosomhed. Men spørgsmålet er, om den traditionelle, monogame kærlighed altid er lykken? For tæt ved halvdelen af alle ægteskaber ender i skilsmisse, og de fleste par kan nok nikke genkendende til, at vi med tiden kan miste den seksuelle gnist eller komme til at kede os i hinandens selskab. Sexolog Sara Skaarup og komiker Jakob Thrane har sat sig for at undersøge, hvilke alternativer der findes til det traditionelle parforhold. Kan polyamori eksempelvis få par til at blive sammen? Hvad gør japansk bondage for tilliden i et parforhold? Og hvordan lever man tantrisk?

I podcastserien ’Kærlighed på nye flasker’ besøger de to værter en række mennesker, som alle lever et kærlighedsliv, der på den ene eller anden måde adskiller sig fra det, de fleste kender.

Du kan her lytte til et lille udpluk af podcastserien, men hvis du vil høre hele serien, så kan du prøve Ally-universet gratis i en måned. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find Ally i app store. Vi håber at se dig derinde.

Serien er produceret af Heartbeats.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit