Lørdag 18. mar. 2023

Lørdag 18. mar. 2023

Sara & Monopolet - podcast · 2023-03-18
01:36:06

Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, direktør Karsten Lauritzen og radiovært Peter Falktoft.
Vært: Sara Bro.
Dilemmaliste:
1. Irene er i tvivl, om hun skal tage med til sjældent jiu jitsu seminar i Portugal, selvom hun for nyligt er styrtet på cykel og ikke kan bruge sin ene arm.
2. Petra føler, at hendes forældre er skuffede over, hvordan hun lever sit liv.
3. Lukas har for nyligt mærket en god kemi med en kvinde, der besøgte hans arbejdsplads, og Lukas spørger Monopolet, om han kan kontakte hende på baggrund af det.
4. Henrik skal snart giftes, men hans mor har meldt ud, at hun ikke vil komme til brylluppet, hvis Henrik også inviterer sin moster.
5. Sonjas mand går meget op i at spare penge på dagligvareindkøb og holder øje med, om Sonja overser rabatter og køber lidt ekstra lækkert til sig selv, når hun handler ind.
6. Rikke og Morten bliver altid rygende uenige, når samtaleemnerne ligestilling og kvinderettigheder bliver taget op i hjemmet.
7. Katrines og Johannes mor smasker i en sådan grad, at de har svært ved at sidde til bords med hende.
8. Lone og Jan har et vennepar som udnytter offentlige midler, hvilket har fået Lone og Jan til at overveje, om man kan have et venskab med nogle, man ikke deler værdier med.
9. Line har foræret sin 9-årige datter en billet til Tobias Rahim-koncert, men nu er Line kommet i tvivl, om datteren er for ung til at deltage i koncerten.
10. Maries svigermor elsker at være i fokus, og Marie er bange for at eksplodere en dag, hvis det står på ret meget længere.

Sara & Monopolet - podcast

Sara & Monopolet er vendt hjem. Derfor skal du nu finde podcasten i appen DR Lyd.Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Send dit dilemma til [email protected]

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit