Sara & Monopolet - podcast - 17. sep 2022

Sara & Monopolet - podcast - 17. sep 2022

Sara & Monopolet - podcast · 2022-09-17

Monopolet: Livstilskommentator Christine Feldthaus, komiker Thomas Warberg og dirigent Phillip Faber.
Vært: Sara Bro.
Dilemmaliste:
01. Siljes mand står stejlt på, at deres søn ikke skal gå i brugt tøj, og Silje overvejer at købe brugt vintertøj uden sin mands viden.
02. Carsten og hans kæreste Iben er meget uenige om, hvornår man må poste billeder på de sociale medier af andre mennesker.
03. Josefine har lyst til at gøre livet surt for sin utro ekskæreste og spørger Monopolet efter tips til at tackle situationen.
04. Ægteparret Tanja og Visti er i tvivl, om Visti skal takke ja til et jobtilbud fra Tanjas arbejdsplads, så de også bliver kolleger fremover.
05. Julie er blevet kontaktet af sin overbo, som hun tidligere har været på date med, der fortæller, at han kan høre hende, når hun har sex.
06. Mie holder det skjult for sin far, at hun er blevet gift, da han ikke var inviteret med til brylluppet.
07. Adelina har en veninde der giver gaver for mange tusinde kroner, og Adelina har svært ved at tage imod så dyre gaver.
08. Frederik er ved en fejl kommet til at opdage sin søsters sextape.
09. Theresa føler, at hendes svigermor modarbejder hende og forsøger at spille Theresa ud mod hendes mand.
10. Thomas og Mettes datter går i 1. klasse og har en dansklærer, der sender beskeder til forældrene med stavefejl og grammatiske fejl.

Sara & Monopolet - podcast

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit