6. 'Der er en tydelig modus'

6. 'Der er en tydelig modus'

Manden fra Korsør · 2024-04-01

En genkendelig modus binder alle de her sager sammen, vurderer tidligere mangeårig efterforsker ved Rejseholdet Arne Woythal. Enhver gerningsmand har en såkaldt modus eller fremgangsmåde, når de begår en forbrydelse, og der er meget få personfarlige serieforbrydere med samme modus og i det hele taget meget få i Danmark og endda i samme lokalområde. Derfor mener han, politi og anklagemyndighed har en stærk sag. Vi dykker ned i den del af sagen, der vedrører efterforsningen i dette afsnit med den erfarne drabsefterforsker.

Værter og tilrettelæggere: Jesper Vestergaard Larsen og Sanne Fahnøe
Gæst: Arne Woythal
Klip og redigering: Sanne Fahnøe
Lyddesign: Oliver Volz
Udgiver: Sjællandske Nyheder

Følg os på Instagram her - husk, vi udkommer hver mandag, men vi offentliggør på Instagram, hvornår der indimellem kommer et bonusafsnit med lytterspørgsmål, som I kan stille os på Instagram
Læs mere om sagen her

Manden fra Korsør

En 32-årig mand fra Korsør bliver d. 15. Januar 2024 anklaget for alvorlige forbrydelser mod tre forskellige piger på Vestsjælland. I mere end syv år har drabet på Emilie Meng været uopklaret og efterladt hele området omkring Korsør og flere andre byer på Sjælland i angst for, der gik en gerningsmand rundt iblandt dem. Men nu står en 32-årig mand anklaget for den forbrydelse, der har sat sit præg på Vestsjælland i så mange år. Dine værter er journalist Jesper Vestergaard Larsen og journalist Sanne Fahnøe. Vi har begge beskæftiget os med sagen, siden den dag Emilie Meng forsvinder ved Korsør Station 10. juli 2016, og nu har vi tænkt os at følge den til dørs, til der falder dom i juni måned. Velkommen til Manden fra Korsør.

Værter og tilrettelæggere: Jesper Vestergaard Larsen og Sanne Fahnøe
Klip og redigering: Sanne Fahnøe
Lyddesign og mastering: Oliver Volz
Udgiver: Sjællandske Nyheder

  • Antal afsnit: 12
  • Seneste afsnit: 2024-04-17
  • True crime

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit