Episode 190

Episode 190

Mørkeland · 2022-10-02

Da en syg og svækket ung kvinde tog på hospitalet for at blive undersøgt, kunne hun ikke vide, at den mand, der tog hendes blodprøve, ville ende med at spille en afgørende rolle i hendes liv - og død. For ham var der ingen tvivl om, at hun var hans livs kærlighed. Bagefter taler vi om en mand, der levede et stille liv på samfundets kant. Naboer bemærkede, at han manglede i gadebilledet, da han pludselig forsvandt, men ingen reagerede på deres bekymring. Indtil han pludselig dukkede op i en helt anden sammenhæng.

Assisterende research: Ninna Andreasen
Assisterende klip: Anders Eske
Musik: Bensound.com

Mørkeland

Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse?

Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast, der beskæftiger sig med to ældre kriminalsager hver mandag. Vi taler primært om danske drabssager, men også til tider udenlandske, når noget tankevækkende melder sig. Formålet er at udforske sindets mørke og forsøge at komme årsagerne til drab nærmere, mens vi samtidig bliver klogere på dansk kriminalhistorie, indretningen af vores retssystem samt vores egen fascination af mørket i livet.

Udover de ugentlige sager kommer vi hver med anbefalinger til andre gode podcasts, oplevelser, film, serier, artikler og bøger inden for genren. Du kan finde alle vores anbefalinger gennem årene på www.moerkelandpodcast.dk/anbefalinger

Episode 1 blev udgivet 19. februar 2018, og nye afsnit udkommer hver mandag.

Facebook: @moerkeland
Instagram: @moerkelandpodcast
Mail: [email protected]
Musik: Bensound.com

Værter: Camilla og Kristine

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit