Episode 201

Episode 201

Mørkeland · 2023-01-22
02:05:46

Indeholder reklame for Gyldendal.

Det var sommer i 1985, da en 13-årig spejderdreng pludselig ikke kom hjem. Hans bekymrede forældre meldte ham savnet, og mange var ude at lede, men da han ikke dukkede op, valgte politiet at lukke sagen. Han var nok løbet væk hjemmefra. Og sådan lød konklusionen igen og igen, når lokale spejderdrenge forsvandt fra området. Bagefter handler det om en familie, der var udsat for en række mærkelige hændelser gennem længere tid. Lyde på loftet, fodspor i sneen, forsvundne nøgler. Det hele kulminerede en kold aften i marts.

Assisterende klip: Anders Eske
Musik: Bensound

Sag 1: 00:21:15
Sag 2: 01:08:30

Mørkeland

Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse?

Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast, der beskæftiger sig med to ældre kriminalsager hver mandag. Vi taler primært om danske drabssager, men også til tider udenlandske, når noget tankevækkende melder sig. Formålet er at udforske sindets mørke og forsøge at komme årsagerne til drab nærmere, mens vi samtidig bliver klogere på dansk kriminalhistorie, indretningen af vores retssystem samt vores egen fascination af mørket i livet.

Udover de ugentlige sager kommer vi hver med anbefalinger til andre gode podcasts, oplevelser, film, serier, artikler og bøger inden for genren. Du kan finde alle vores anbefalinger gennem årene på www.mørkeland.dk/anbefalinger

Episode 1 blev udgivet 19. februar 2018, og nye afsnit udkommer hver mandag.

Facebook: @moerkeland
Instagram: @moerkelandpodcast
Mail: kontakt@mørkeland.dk
Musik: Bensound.com

Værter: Camilla og Kristine

  • Antal afsnit: 261
  • Seneste afsnit: 2023-12-03
  • True crime

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit