Episode 202

Episode 202

Mørkeland · 2023-01-29

Alle var ude at lede, da en pige ikke kom hjem efter at have leget med nogle af nabolagets børn. Bekymringen var stor, og hele weekenden gik med at kigge i alle hjørner og afkroge. Der blev også ledt i områdets forladte hjem, men først ved anden gennemsøgning af et af de faldefærdige huse, blev der gjort et fund i kælderen. Bagefter handler det om en mand, der ved en fejl kom til at tage en tår af en flaske med saltsyre. Og ikke længe efter gik det galt igen.

Assisterende klip: Anders Eske
Musik: Bensound.com

Sag 1: 00:10:20
Sag 2: 00:39:41

Mørkeland

Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse?

Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast, der beskæftiger sig med to ældre kriminalsager hver mandag. Vi taler primært om danske drabssager, men også til tider udenlandske, når noget tankevækkende melder sig. Formålet er at udforske sindets mørke og forsøge at komme årsagerne til drab nærmere, mens vi samtidig bliver klogere på dansk kriminalhistorie, indretningen af vores retssystem samt vores egen fascination af mørket i livet.

Udover de ugentlige sager kommer vi hver med anbefalinger til andre gode podcasts, oplevelser, film, serier, artikler og bøger inden for genren. Du kan finde alle vores anbefalinger gennem årene på www.moerkelandpodcast.dk/anbefalinger

Episode 1 blev udgivet 19. februar 2018, og nye afsnit udkommer hver mandag.

Facebook: @moerkeland
Instagram: @moerkelandpodcast
Mail: [email protected]
Musik: Bensound.com

Værter: Camilla og Kristine

  • Antal afsnit: 230
  • Seneste afsnit: 2023-03-26
  • True crime

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit