Episode 206

Episode 206

Mørkeland · 2023-03-12
01:33:54

En teenagepige stod i kø i en butik, da en mand gik målrettet hen til hende. De andre handlende kunne ikke høre, hvad han sagde til hende, men de kunne se, at pigen rystede på hovedet, og at han kort tid efter førte hende ud af forretningen. Hun forsøgte herefter desperat at komme hen til sin cykel for at skynde sig væk, men han havde andre planer med hende. Bagefter handler det om et lurvet hotel med en mørk historie. Da en ung kvinde fandt sin ekskæreste myrdet på et lille værelse på fjerde sal, var det hverken første eller sidste gang, at politiet måtte rykke ud til det tvivlsomme sted.

Assisterende klip: Anders Eske
Musik: Bensound

Sag 1: 00:04:20
Sag 2: 00:39:06

Obs: Episoden indeholder omtale af selvmord. Hvis du har tanker om selvmord, har de lokale psykiatriske skadestuer døgnåbent på telefonen. Livslinjen har åbent fra klokken 11 til 05 på telefon 70 201 201.

Mørkeland

Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse?

Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast, der beskæftiger sig med to ældre kriminalsager hver mandag. Vi taler primært om danske drabssager, men også til tider udenlandske, når noget tankevækkende melder sig. Formålet er at udforske sindets mørke og forsøge at komme årsagerne til drab nærmere, mens vi samtidig bliver klogere på dansk kriminalhistorie, indretningen af vores retssystem samt vores egen fascination af mørket i livet.

Udover de ugentlige sager kommer vi hver med anbefalinger til andre gode podcasts, oplevelser, film, serier, artikler og bøger inden for genren. Du kan finde alle vores anbefalinger gennem årene på www.mørkeland.dk/anbefalinger

Episode 1 blev udgivet 19. februar 2018, og nye afsnit udkommer hver mandag.

Facebook: @moerkeland
Instagram: @moerkelandpodcast
Mail: kontakt@mørkeland.dk
Musik: Bensound.com

Værter: Camilla og Kristine

  • Antal afsnit: 261
  • Seneste afsnit: 2023-12-03
  • True crime

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit