Episode 223

Episode 223

Mørkeland · 2023-09-10
01:32:12

Da en bekymret mand meldte sin kæreste savnet, var det politiets første formodning, at hun selv havde valgt at tage en tiltrængt pause fra hverdagens forpligtelser. Det var sket før. I tre uger ventede politi og familie på, at hun ville dukke op, og først der, da det stod klart, at noget mere mørkt var på spil, blev offentligheden involveret i den unge mor til fems mystiske forsvinden. Bagefter handler det om et dansk par, der ville ud på eventyr og samtidig gøre en forskel i verden, mens de stadig var unge. Men forventningen om en spændende tid i udlandet blev udfordret af det ene indbrud efter det andet, og til sidst blev rejsen til en ond drøm.

Assisterende klip: Anders Eske
Musik: Bensound

Sag 1: 00:07:53
Sag 2: 00:37:43

Obs: Episoden indeholder omtale af selvmord. Hvis du har tanker om selvmord, har de lokale psykiatriske skadestuer døgnåbent på telefonen.
Livslinjen har åbent fra klokken 11 til 05 på telefon 70 201 201.

Mørkeland

Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse?

Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast, der beskæftiger sig med to ældre kriminalsager hver mandag. Vi taler primært om danske drabssager, men også til tider udenlandske, når noget tankevækkende melder sig. Formålet er at udforske sindets mørke og forsøge at komme årsagerne til drab nærmere, mens vi samtidig bliver klogere på dansk kriminalhistorie, indretningen af vores retssystem samt vores egen fascination af mørket i livet.

Udover de ugentlige sager kommer vi hver med anbefalinger til andre gode podcasts, oplevelser, film, serier, artikler og bøger inden for genren. Du kan finde alle vores anbefalinger gennem årene på www.mørkeland.dk/anbefalinger

Episode 1 blev udgivet 19. februar 2018, og nye afsnit udkommer hver mandag.

Facebook: @moerkeland
Instagram: @moerkelandpodcast
Mail: kontakt@mørkeland.dk
Musik: Bensound.com

Værter: Camilla og Kristine

  • Antal afsnit: 272
  • Seneste afsnit: 2024-03-03
  • True crime

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit