Episode 230

Episode 230

Mørkeland · 2023-11-12
01:43:29

Indeholder reklame for Mofibo.

Da en butiksindehaver ikke kunne få fat i den kvindelige ansatte, som havde haft lukketjansen aftenen før, blev han bekymret og kørte ind til sin forretning. Allerede ude på gaden vidste han, at noget var galt, for lyset var tændt i butikken, og der kunne høres høj musik derindefra. Bagefter handler det om et nygift ægtepar, der boede i en lejlighed lige ved siden at et filmstudie. Så en aften, tæt på midnat, da naboer pludselig hørte en byge af brag i ejendommen, konkluderede de, at larmen måtte være fra optagelserne til en ny gangsterfilm.

Assisterende klip: Anders Eske
Musik: Bensound

Sag 1: 00:05:27
Sag 2: 00:47:35

Mørkeland

Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse?

Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast, der beskæftiger sig med to ældre kriminalsager hver mandag. Vi taler primært om danske drabssager, men også til tider udenlandske, når noget tankevækkende melder sig. Formålet er at udforske sindets mørke og forsøge at komme årsagerne til drab nærmere, mens vi samtidig bliver klogere på dansk kriminalhistorie, indretningen af vores retssystem samt vores egen fascination af mørket i livet.

Udover de ugentlige sager kommer vi hver med anbefalinger til andre gode podcasts, oplevelser, film, serier, artikler og bøger inden for genren. Du kan finde alle vores anbefalinger gennem årene på www.mørkeland.dk/anbefalinger

Episode 1 blev udgivet 19. februar 2018, og nye afsnit udkommer hver mandag.

Facebook: @moerkeland
Instagram: @moerkelandpodcast
Mail: kontakt@mørkeland.dk
Musik: Bensound.com

Værter: Camilla og Kristine

  • Antal afsnit: 261
  • Seneste afsnit: 2023-12-03
  • True crime

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit