Episode 238

Episode 238

Mørkeland · 2024-02-04
01:37:36

Indeholder reklame for Mofibo.

En yngre mand bankede en sen nattetime på hos naboen til det lille rækkehus, hvor hans kæreste boede. I armene havde han sin etårige datter, og da der blev åbnet, rakte han pigen frem og bad dem om at passe på hende. Hendes flyverdragt var smurt ind i blod. Bagefter skal vi til et morgenværtshus på Amager, hvor flere gæster kom op at toppes en solrig lørdag formiddag. Og lidt efter ankom en matsort kassevogn med tonede ruder til stedet.

Assisterende klip: Anders Eske
Musik: Bensound

Sag 1: 00:04:30
Sag 2: 00:31:1

Episoden er blevet redigeret efter udgivelse den 13. februar 2024. 

Mørkeland

Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse?

Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast, der beskæftiger sig med to ældre kriminalsager hver mandag. Vi taler primært om danske drabssager, men også til tider udenlandske, når noget tankevækkende melder sig. Formålet er at udforske sindets mørke og forsøge at komme årsagerne til drab nærmere, mens vi samtidig bliver klogere på dansk kriminalhistorie, indretningen af vores retssystem samt vores egen fascination af mørket i livet.

Udover de ugentlige sager kommer vi hver med anbefalinger til andre gode podcasts, oplevelser, film, serier, artikler og bøger inden for genren. Du kan finde alle vores anbefalinger gennem årene på www.mørkeland.dk/anbefalinger

Episode 1 blev udgivet 19. februar 2018, og nye afsnit udkommer hver mandag.

Facebook: @moerkeland
Instagram: @moerkelandpodcast
Mail: kontakt@mørkeland.dk
Musik: Bensound.com

Værter: Camilla og Kristine

  • Antal afsnit: 270
  • Seneste afsnit: 2024-02-21
  • True crime

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit