Episode 249

Episode 249

Mørkeland · 2024-06-02
01:44:57

Da to mænd dukkede op hos deres kammerat for at hjælpe med at lufte hans to hunde, blev de mødt af et uventet syn i den lille lejlighed. Denne gang blev de ikke budt velkommen af deres ven, som sad i kørestol. I stedet lå han på sofaen, og alt var forkert. Bagefter handler det om en ung kvindelig atlet, som drog ud på en løbetur i sin frokostpause. Hun var i sit livs form og var vant til at løbe og vandre i bjergene i Montanas vilde natur, så da hun ikke kom tilbage op ad eftermiddagen, frygtede hendes venner og familie, at hun havde mødt en grizzlybjørn på sin vej. Men det var langt værre end det.

Assisterende research: Sandie Larsen
Assisterende klip: Anders Eske
Musik: Bensound

Sag 1: 00:02:50
Sag 2: 00:41:14

Mørkeland

Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse?

Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast, der gennem mere end seks år har beskæftiget sig med to ældre kriminalsager hver mandag. Vi taler primært om danske forbrydelser, men også til tider udenlandske, når noget tankevækkende melder sig. Formålet er at udforske sindets mørke og forsøge at komme årsagerne til drab nærmere, mens vi samtidig bliver klogere på dansk kriminalhistorie, indretningen af vores retssystem samt vores egen fascination af mørket i livet.

Udover de ugentlige sager kommer vi begge med anbefalinger til andet godt indhold inden for genren. Du finder alle vores anbefalinger gennem årene lige her: moerkeland.dk/pages/ugens-anbefalinger.

Episode 1 blev udgivet 19. februar 2018, og nye afsnit udkommer hver mandag.

Facebook: @moerkeland
Instagram: @moerkelandpodcast 

Mail: [email protected]

Musik: Bensound
Værter: Camilla Bjerregaard Aurvig og Kristine Sofie Bugbee

  • Antal afsnit: 284
  • Seneste afsnit: 2024-06-09
  • True crime

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit