Episode 252

Episode 252

Mørkeland · 2024-07-01
02:01:54

Indeholder reklame for Mofibo.

En ung kvinde havde aftalt at mødes med sin kæreste på en beværtning i København. Han ventede og ventede, men hun kom aldrig, og til sidst gik han hen til hendes lejlighed for at finde ud af, hvor hun blev af. Nede fra gaden kunne han se, at der var lys i vinduet, så han kastede en sten op på ruden for at fange hendes opmærksomhed. Bagefter handler det om en anden ung kvinde, der ringede til sin familie midt om natten for at overbringe den ulykkelige besked, at hendes bedstefar var faldet om. Da reddere ankom til stedet stod det dog hurtigt klart, at situationen var en ganske anden.

Assisterende research: Ditte Katharina Møller
Assisterende klip: Anders Eske
Musik: Bensound

Sag 1: 00:06:22
Sag 2: 01:14:51

Mørkeland

Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse?

Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast, der gennem mere end seks år har beskæftiget sig med to ældre kriminalsager hver mandag. Vi taler primært om danske forbrydelser, men også til tider udenlandske, når noget tankevækkende melder sig. Formålet er at udforske sindets mørke og forsøge at komme årsagerne til drab nærmere, mens vi samtidig bliver klogere på dansk kriminalhistorie, indretningen af vores retssystem samt vores egen fascination af mørket i livet.

Udover de ugentlige sager kommer vi begge med anbefalinger til andet godt indhold inden for genren. Du finder alle vores anbefalinger gennem årene lige her: moerkeland.dk/pages/ugens-anbefalinger.

Episode 1 blev udgivet 19. februar 2018, og nye afsnit udkommer hver mandag.

Facebook: @moerkeland
Instagram: @moerkelandpodcast 

Mail: [email protected]

Musik: Bensound
Værter: Camilla Bjerregaard Aurvig og Kristine Sofie Bugbee

  • Antal afsnit: 289
  • Seneste afsnit: 2024-07-14
  • True crime

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit