Miniepisode 14

Miniepisode 14

Mørkeland · 2023-09-17
01:23:23

Indeholder reklame for Britbox. En spejdertrop var ude at samle skrald, da nogle af dem pludselig fik øje på noget mærkeligt i skovbunden. Børnene kaldte straks på de voksne, som til deres gru kunne konstatere, at der var tale om et afgnavet ben fra en overfladisk grav. Senere handler det om et ægtepar, der tog til Mallorca i en uge for at genoplade batterierne. I løbet af ferien på den solbeskinnede ø tog det aktive par på vandretur, men undervejs blev den ene af dem pludselig væk. De to sager og fire andre er med i dagens miniepisode.

Assisterende klip: Anders Eske
Musik: Bensound

Mørkeland

Hvad får mennesker til at begå den ultimative forbrydelse?

Mørkeland er en ugentlig samtalepodcast, der gennem mere end seks år har beskæftiget sig med to ældre kriminalsager hver mandag. Vi taler primært om danske forbrydelser, men også til tider udenlandske, når noget tankevækkende melder sig. Formålet er at udforske sindets mørke og forsøge at komme årsagerne til drab nærmere, mens vi samtidig bliver klogere på dansk kriminalhistorie, indretningen af vores retssystem samt vores egen fascination af mørket i livet.

Udover de ugentlige sager kommer vi begge med anbefalinger til andet godt indhold inden for genren. Du finder alle vores anbefalinger gennem årene lige her: moerkeland.dk/pages/ugens-anbefalinger.

Episode 1 blev udgivet 19. februar 2018, og nye afsnit udkommer hver mandag.

Facebook: @moerkeland
Instagram: @moerkelandpodcast 

Mail: [email protected]

Musik: Bensound
Værter: Camilla Bjerregaard Aurvig og Kristine Sofie Bugbee

  • Antal afsnit: 281
  • Seneste afsnit: 2024-05-12
  • True crime

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit