Next Step - en podcast om cloudstrategi

Next Step - en podcast om cloudstrategi

Computerworld

Digitalisering har aldrig været så vigtigt som nu. Og har aldrig haft potentialet til at skabe så positive forandringer som nu.

Alligevel slås mange virksomheder stadig med den ophobede it-gæld – en gæld der betyder at både hardware og software ofte står i vejen for forretningens ønske om en hurtige og mere omfattende digitalisering.

Det er udfordringer som nyere it-løsninger som SAP HANA og S/4HANA ikke har. Men det betyder ikke at de strategiske it-valg er nemmere.

Tværtimod. For med de nyere løsninger følger en række afgørende beslutninger om cloud-strategi, fremtidens it-setup – inklusiv bemanding - og hvordan du bedst muligt udnytter de nye muligheder i forretningen.

Derfor har IBM og Computerworld skabt Next Step – en podcast om cloud-strategi, hvor vi især fokuserer på de muligheder som SAP HANA og S/4HANA giver.

Dine værter er derfor Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld, og Henrik Bodskov, administrerende direktør for IBM Danmark.

I hver episode vil en gæst med særlig indsigt i de mange og svære beslutningsprocesser, som cloud også indebærer, derfor dele ud af deres viden – så du kan lære af deres valg og fravalg.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit