Operation Pellegrino

Operation Pellegrino

Zetland DK
  • Apple Podcasts Logo Danmark
    Trophy icon 131

Operation Pellegrino fortæller historien om den omfattende jagt på en muldvarp, der for få år tilbage lækkede tophemmelige informationer fra TDC til Huawei, en kinesisk techgigant. 


Det er en serie med højt drama – og konstant paranoia: Topchefer i TDC tvinges til at aflevere deres telefoner, en hemmelig efterforskningsgruppe dannes, der bliver fundet mistænkelige mikrofoner, en restaurant i København bliver overvåget af en drone – og til sidst skal beviserne samles: Hvem står bag? I centrum for det hele står en erfaren IT-efterforsker med en fortid i efterretningstjenesten, der undervejs selv bliver mistænkt.


Samtidig holder Amerikanerne godt øje med, hvad der sker i Danmark. For de vil ikke have Huawei til at bygge 5G-netværket i Danmark og resten af verdenen. På Christiansborg har statsminister Lars Løkke Rasmussen også et vågent øje på 5G-udbuddet.


Alt imens er de kinesiske pandaer på Dronningens opfordring nu på vej til København - som et klart symbol på det gode forhold mellem Danmark og Kina. Vil denne hemmelige operation betyde en pandadiplomatisk krise? 


Bliv medlem af Zetland, og lyt til hele serien. Du kan få de første to måneder for en 20'er her.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit