På Øverste Etage

På Øverste Etage

Mette Faurholt

Velkommen til Podcasten 'På Øverste Etage'

Vi mennesker har over 60.000 tanker som igennemsnit flyver igennem hjernen på os.

Nogle tanker, kan være utrolige sjove og skøre, samt andre tanker kan virkelig påvirke os utrolig meget, faktisk så meget at de kan hæmme os forskellige steder i vores liv. Ofte det, som vi kalder tankemylder.

Derfor er Podcasten På Øverste etage, en podcast, hvor jeg inviterer dig ind i min hjerne og med op på øverste etage og deler udløst ærligt omkring, hvad der foregår og ikke foregår deroppe. Afsnittene tager udgangspunkt i nogle tanker, som jeg har eller har haft. Men bare fordi det har været en tanke, er det ikke nødvendigvis en tanke, som skal definere mig, hvem jeg er eller mit værd. Vi har tanker, vi er ikke vores tanker.

Vi alle har tanker, som til tider kan stikke af med os og flyver i Nord, Syd, Øst og Vest deroppe. Jeg ønsker med denne podcast at give mere fokus på, at vores tanker ikke er forkerte, det er helt normalt at have tanker omkring alt muligt og måske kunne fjerne skylden og skammen omkring vores tanker og hvad der sker deroppe!💫

Det bliver en podcast, som både er skør, sjov, ærlig, sårbar, kærlig osv. Jeg kommer til at være nysgerrig og udfordre mine egne tanker, gæsters tanker og samt håber jeg at kunne være med til at give dig smil på læben, inspirere dig og måske give dig bevidsthed, samt nye indsigter og perspektiver på forskellige ting, emner og tilgange til livet og ikke mindst udvide min egen horisont.

Jeg håber du har lyst til at lytte med - og husk, det er blot en tanker og ikke nødvendigvis rigtig eller virkligheden.

De kærligste hilsner, Mette

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit