Reiki Liv, Lys & Læring

Reiki Liv, Lys & Læring

Christin Bjergbakke

Reiki er den måske mest udbredte healingsform på verdensplan. Du kan møde Reiki healing i mange forskellige udgaver, der alle har det til fælles, at de udspringer fra lys og kærlighed. Reiki beroliger, balancerer og healer dine ubalancer, så du kan være den bedste udgave af dig selv. For nogen er Reiki spirituel personlig udvikling, for andre mere fysiske healing. Du kan modtage Reiki fra en uddannet behandler, og du kan også lære Reiki for at hjælpe dig selv og dine nærmeste.
I denne podcast taler Christin Bjergbakke med andre Reikimestre og Reikibehandlere, der alle arbejder med den særlige form for Reiki kaldet ”Usui Shiki Ryoho”. Vi vil blandt andet tale om de spirituelle aspekter af Reiki, hvad der foregår på et Reiki-kursus og dele vores historier fra et liv med Reiki.
Reiki er oprindeligt en healingsform, flere 1000 år gammel, der blev genopdaget i Japan i 1920’erne af Mikao Usui. Siden hen kom den til USA via Hawaii og har derfra spredt sig til hele kloden. Fælles for de Reikimestre der bliver interviewet her er, at de alle er medlemmer af The Reiki Alliance, og har forpligtet sig til at undervise i henhold til den oprindelige tradition.
Christin Bjergbakke blev i 2016 indviet til Reikimester i Usui Shiki Ryoho. Den oprindelige form for Reiki, som den kom fra Japan til USA kort før 2. verdenskrig. Christin har klinik i København og Nordsjælland, og har haft spirituel virksomhed siden 2013. Udover Reiki, tilbyder Christin regressionsterapi, sjælscoaching og Ascensiontræning. Hun har udgivet to bøger, og arbejder med danske og internationale klienter i sin klinik, såvel som online.

Du kan læse mere om hendes arbejde og booke din egen session eller kursus på www.energy-healing.dk og www.usherchanneler.com

The Reiki alliance https://reikialliance.com/en/

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit