Unfluencer-nyt, Fonsecas fornemmelse for ægte kærlighed og målgruppe forvirring på d’Angleterre

Unfluencer-nyt, Fonsecas fornemmelse for ægte kærlighed og målgruppe forvirring på d’Angleterre

Småt Brændbart · 2024-02-09
01:21:50

Det er snart hver uge, vi beskæftiger med en ny influencer-krise i Småt Brændbart og denne uges udgave er ingen undtagelse. Men der er masser af kommunikationsfagligt at lære af deres håndtering og især den manglende eller eklatant dårlige håndtering af de kriser, som oftere og oftere dukker i de traditionelle medier, desuden er der et grundlæggende problem med den position, som nogle af de store influencere er lykkedes med at indtage, når det gælder samfundsrelevante debatter – altså debatter om alt andet end det, influencerne lever af, nemlig benhård markedsføring og promovering af produkter, services, virksomheder og organisationer. Det skaI der i den grad fokus på. I denne uge gælder det (som sædvanlig) Diez, Price og ikke mindst den nyeste influencerkrise: Cillemouse aka Cecilie Haugaard. Vi når også forbi Fonsecas krisekommunikation og endelig taler vi om en noget tacky branding af Danmarks vel nok fineste hotel midt på Kgs Nytorv.

Martin Martensen-Larsen

Anna Thygesen

Småt Brændbart

Velkommen til Småt Brændbart - ugens krise med Anna Thygesen.

Sammen med sin medvært Martin Martensen-Larsen nørder Anna Thygesen rundt i nogle af ugens mest spændende, opsigtsvækkende, vilde eller sjove kommunikationskriser. De tager fat i kriser i erhvervslivet, i organisationer og i politik og det kan da godt være at der sniger sig en krise ind fra de mere kulørte brancher engang i mellem.
Småt Brændbart er ‘news commentary’ podcast - det er ikke en journalistisk podcast. Podcasten er derfor analyser og tale om kriser, der allerede har nået medierne eller er ved at breake i dem, fordi det er netop turen i mediemøllen, der er afgørende for hvordan en kommunikationskrise falder ud.
For at du kan lytte den podcast kvit og frit indgår sponsoreret indhold. Hvis jeres brand skal annoncere i Småt Brændbart, så skriv til [email protected].
Produceret af Podads.

  • Antal afsnit: 126
  • Seneste afsnit: 2024-02-16
  • Nyheder

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit