Metoder og tilgange: Neuroaffektiv udviklingspsykologi

Metoder og tilgange: Neuroaffektiv udviklingspsykologi

Socialpædagogerne · 2020-10-29
22:19

Vores hjerne er skabt til at udvikle et sansende, et følende og et tænkende lag, men udviklingen kan blive hæmmet eller sat helt i stå.

Neuroaffektiv udviklingspsykologi bygger bro mellem psykologi og hjerneforskning og giver indsigt i, hvordan vi som mennesker udvikler vores følelser, adfærd og relationer i samspillet med andre.

I denne podcast fortæller lektor Linda Kunz Sørensen om teorierne bag neuroaffektiv udviklingspsykologi, og så kan du høre, hvordan socialpædagog Henriette Andersen bruger tilgangen i praksis på det socialpsykiatriske bosted Sønderparken i Hornsyld.

Medvirkende:

Linda Kunz Sørensen, lektor ved Neuropædagogisk Kompetencecenter på UCN NordjyllandPeter Tanghus, afdelingsleder på SønderparkenHenriette Andersen, socialpædagog på SønderparkenProduceret og tilrettelagt af Mie Brandstrup, Genlyd PodcastMusik: Peter Sejersbøl

Socialpædagogerne

Socialpædagoger arbejder med udsatte børn og unge, børn og voksne med handicap, mennesker med psykisk sygdom, og andre, der har brug for en specialiseret faglig indsats for at få et godt liv. Vores fag giver os styrke til at være noget for andre. Denne podcast fortæller hvordan.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit