Valg i Storbritannien, anden valgrunde i Frankrig og status på USA

Valg i Storbritannien, anden valgrunde i Frankrig og status på USA

Lykkeberg og Corydon · 2024-07-09
01:18:10

Bjarne Corydon er stadig på ferie i Sydfrankrig, mens Rune Lykkeberg befinder sig i regnfulde København på Informations kontorer. Der er nok at snakke om for tiden. Lykkeberg er netop hjemvendt fra Roskilde Festival, hvor han igen er blevet imponeret over evnen til at skabe et uges mini-samfund.

Herefter går samtalen først på valget i Storbritannien og det valgsystem, de har. Keir Starmer fra Labour vandt valget og sætter sig på premierministerposten - men ifølge de to chefredaktører går han en uhyre kompliceret periode i møde.

Der har også været valg i Frankrig, hvor den helt store overraskelse var, at Rassemblement National ikke gik tilnærmelsesvis så meget frem, som de fleste troede. Noget, som både Lykkeberg og Corydon er lettede over.

Til sidst gør chefredaktørerne status over situationen i USA, hvor den yderst pressede præsident Biden har givet et interview med formålet at demonstrere, at sidste uges katastrofale debat var en engangsforestilling.

Lykkeberg og Corydon

Få to sider af samme sag

Skal man være bange for samtaler, der kan vise, at man tager fejl? Og er ét perspektiv tilstrækkeligt? I denne underholdende aktualitetspodcast udfordrer chefredaktør på Børsen Bjarne Corydon og chefredaktør på Information Rune Lykkeberg hinandens synspunkter. Med respekt for hinandens måder at anskue verden på bringer de personlige iagttagelser i spil, når de analyserer og debatterer tidens aktuelle dagsordener. Lyt med, få flere perspektiver – og hvem ved, måske får du udfordret din egen holdning?

Lyt med på borsen.dk/podcast eller i din foretrukne podcastapp.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit