Ufrivillig barnløs - Modige samtaler

Ufrivillig barnløs - Modige samtaler

Roxie Marthine Rømer

Roxie har modige samtaler med hendes veninder, der både er på vej til at få børn, har fået børn og som ikke vil have børn. Samtalerne har en særlig ærlighed og kærlig tone, fordi det er blandt veninder.

Roxie taler også med eksperter, der giver ny viden og nye indsigter om alt fra hvordan man håndterer et presset parforhold, der er mættet af planlagt sex, til at tale om underlivets mikrobiomer, som ingen gider at forske i, og sidst men ikke mindst om 'spiritbabies', og hvorvidt der er en højere mening med de livskriser vi går igennem.

Det er en ærlig serie, der handler om så meget mere end fertilitet, men om venskaber, fremtidsdrømme, mening (og mangel på samme), kontroltab, sammenligning, ensomhed og forskudte tidslinjer. Om at være træt af at lade verden tro, man har et større overskud end man har og endlig lukke dem ind i alle de svære samtaler.

Podcasten har på rekordtid fået tårnhøje lyttertal, og Roxie er blevet lagt ned af beskeder fra lyttere som inspireres, finder håb, healing, spejling, grin, genkendelse, får nye perspektiver og oplever en lettelse i at kunne spejle sig i Roxies måde at håndtere livskriser på.

Podcasten er til alle med interesse i selvudvikling, livet i 30’erne, fertilitet og venskaber.

When life give you lemons... så laver Roxie podcast-lemonade!🍋

❤️ Slurp! Og rigtig god fornøjelse!

Du finder Roxie på IG her: @roxie.marthine
Facebookgruppe for alle "Roxies venner - modige samtaler"

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit