301 Grus-spektakel, Remcos kugler og Mads P-exit

301 Grus-spektakel, Remcos kugler og Mads P-exit

Veloropa Podcast · 2024-07-08
01:48:13

Søndagens grusetape blev nok højdepunktet for mange fans og TV-seere i en i øvrigt dramatisk og afvekslende første uge af Tour de France. Men der var delte meninger om både etapens berettigelse og om taktikken undervejs. Mads P måtte desværre udgå af Touren efter sit styrt - og så endda i lørdags på Mads P-dag, der i stedet blev præget af et langt soloudbrud af Jonas Abrahamsen og en ny etapesejr til Biniam Girmay. Vi kommer også ind på Michael Mørkøvs netop annoncerede karrierestop og en ung nordmands tragiske dødsfald i Østrig Rundt.

Veloropa Podcast præsenteres i samarbejde med Continental dæk (continental-tires.com/dk), sommerhusudlejning fra Novasol (novasol.dk/husejere) og elektronikkæden Power (avis.power.dk)

Veloropa Podcast

Veloropa Podcast er for alle der elsker cykling. Vi vender aktuelle emner i cykelsporten - og ofte har vi interviews med danske og internationale cykelryttere eller gæster i studiet. Det faste panel består af vært Claus Elming, ekspert Kim Plesner og tidligere cykelrytter Stefan Djurhuus.
Veloropa Podcast præsenteres i samarbejde med elektronikkæden POWER, måltidskasser fra HelloFresh, NOVASOL sommerhusudlejning.

  • Antal afsnit: 324
  • Seneste afsnit: 2024-07-18
  • Sport

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit