ADHD søstre

ADHD søstre

Louise Mejborn & Tina Hofmann
  • Apple Podcasts Logo Danmark
    Trophy icon 78
  • Apple Podcasts Logo Danmark
    Trophy icon 123

Hvad gør man når man har ADHD og man VIRKELIG trænger til at stå af familie og hverdags-lyntoget? Man tager i sommerhus med sin søster, der tilfældigvis også har ADD og optager en podcast! Hvorfor ikke optage alle vores virkelig kloge samtaler, så du kan lytte med? Podcasten er virkelig sjov, bundærlig, en smule pinlig (for ja, vi siger tingene lige ud) du får hele paletten fra 2 AD(H)D hjerner og vores hverdag i øst og vest. 
Én ting kan vi love dig, og det er at den er befriende ustruktureret og smækfyldt med afbrydelser. For sådan er det at det at leve med ADHD 😅. Heldigvis er den ikke kun lavet til dig som HAR fået konstateret ADHD. Den er også lavet til dig som mistænker at have det, dig der er pårørende, veninde, kollega og måske endda fagpersonen eller det sundhedspersonalet som måtte være rundt om os. Der er ganske enkelt for lidt viden omkring ADHD, så nu er det på tide vi bryder tabuer og siger det helt ærligt.

 Når du er færdig med at lytte, så stik ind forbi vores instagram profiler @adhdsostre, @louimakesense & @minpopcornhjerne - bla bla bla... Enjoy 🍿. Kh Louise & Tina

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit