Kåre Quist & Mai Schaarup

Kåre Quist & Mai Schaarup

Hjerteflimmer for voksne · 2023-11-20
01:25:56

Mai er lige blevet single efter en kort relation. Hun er på 3 datingapps og leder efter en kæreste, hun kan dele sit liv med. Så hvorfor falder hun altid for personer, der ikke ville committe sig? Kåre er blevet skilt for 1 år siden efter 12 års ægteskab og er nu indehaver af en lykkelig skilsmisse, hvor han som bonus også føler, at han er kommet tættere på sin søn. Han har 1 million kr.spørgsmålet med: Nemlig hvordan man undgår i et længerevarende forhold ikke at ende som venner/kolleger i en lille virksomhed, man driver sammen? Jytte svarer med 1 kr.'s og 1 million $ svar.
Vi husker på, hvordan ægteskabet historisk er opstået, vi taler om fax-maskiner og Jungs Lebenswende og bonder over John Lennon-citat. Det hele er mega nuttet <3
Gæster: Kåre Quist, Mai Schaarup og parterapeut Jytte Vikkelsøe
Vært: Sara Bro
Klipper: Sara Bro / Cæcilie Helena Denman-Gretoft
Redaktion: Sara Bro
Musik: "Hold up" Beyonce
Redaktør: Andreas Jeppesen
Programansvarlig: Ralf Richardt Strøbech

Hjerteflimmer for voksne

Hver uge mødes Sara Bro med parterapeut Jytte Vikkelsø, og sammen med to gæster stiller de hinanden alle de vigtigste spørgsmål om kærlighed fra deres eget liv: Skal man nødvendigvis bo sammen med sin kæreste? Er utroskab en del af parforholdet? Og findes kærlighed kun i tosomheden? Få svarene i Hjerteflimmer for voksne.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit