Kåre Quist & Mai Schaarup

Kåre Quist & Mai Schaarup

Hjerteflimmer for voksne · 2023-11-20
01:25:56

Mai er lige blevet single efter en kort relation. Hun er på 3 datingapps og leder efter en kæreste, hun kan dele sit liv med. Så hvorfor falder hun altid for personer, der ikke ville committe sig? Kåre er blevet skilt for 1 år siden efter 12 års ægteskab og er nu indehaver af en lykkelig skilsmisse, hvor han som bonus også føler, at han er kommet tættere på sin søn. Han har 1 million kr.spørgsmålet med: Nemlig hvordan man undgår i et længerevarende forhold ikke at ende som venner/kolleger i en lille virksomhed, man driver sammen? Jytte svarer med 1 kr.'s og 1 million $ svar.
Vi husker på, hvordan ægteskabet historisk er opstået, vi taler om fax-maskiner og Jungs Lebenswende og bonder over John Lennon-citat. Det hele er mega nuttet <3
Gæster: Kåre Quist, Mai Schaarup og parterapeut Jytte Vikkelsøe
Vært: Sara Bro
Klipper: Sara Bro / Cæcilie Helena Denman-Gretoft
Redaktion: Sara Bro
Musik: "Hold up" Beyonce
Redaktør: Andreas Jeppesen
Programansvarlig: Ralf Richardt Strøbech

Hjerteflimmer for voksne

Hver uge mødes Sebastian Lynggaard med ph.d. i socialpsykologi Jytte Vikkelsøe, og sammen med to gæster stiller de hinanden alle de vigtigste spørgsmål om kærlighed fra deres eget liv: Skal man nødvendigvis bo sammen med sin kæreste? Er utroskab en del af parforholdet? Og findes kærlighed kun i tosomheden? Få svarene i Hjerteflimmer for voksne.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit