URO & Gry Jexen

URO & Gry Jexen

Hjerteflimmer for voksne · 2023-09-25
01:38:11

Gry er gift og har været sammen med sin mand i 12 år, og de har et barn på 7 år. Gry længes efter noget hun ikke ved, hvad er. At blive set på en særlig måde, som hendes kæreste ikke ser hende. Hun spørger, hvad hun skal stille op med det?
URO eller Jeppe, som er hans navn, er lige blevet single. Han håndterer det classic toxic dude ved at gå sygt meget i byen og feste, arbejde meget og er på Tinder. Jeppe har meget kærlighed og deler gerne ud af den både i venskaber og kærlighedsrelationer. Men når det kommer til selv at mærke kærligheden, sidder han tit med følelsen af ikke at være elsket. Han spørger, hvordan han finder ro i at den, han elsker, elsker ham ligeså højt tilbage, som han elsker dem?
Vi får forklaret hvad "mojo" er, hvad det tillærte væsen er, og udtrykket "hvad er jeg? "chopped liver!" Vi er en buddhistisk nonne i Seattle, vi er oppe i de tynde luftlag, og så er vi Tom Cruise i filmen "Den sidste Samurai", der lærer den smukkeste vigtigste viden i livet. Wow, right?
Gæster: URO, Gry Jexen og parterapeut Jytte Vikkelsøe
Vært: Sara Bro
Klipper: Sara Bro / Cæcilie Helena Denman-Gretoft
Redaktion: Sara Bro
Musik: "Hold up" Beyonce / "Føles godt" URO feat. Mekdes
Redaktør: Andreas Jeppesen
Programansvarlig: Ralf Richardt Strøbech

Hjerteflimmer for voksne

Hver uge mødes Sara Bro med parterapeut Jytte Vikkelsø, og sammen med to gæster stiller de hinanden alle de vigtigste spørgsmål om kærlighed fra deres eget liv: Skal man nødvendigvis bo sammen med sin kæreste? Er utroskab en del af parforholdet? Og findes kærlighed kun i tosomheden? Få svarene i Hjerteflimmer for voksne.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit