Kroppen Kalder

Kroppen Kalder

Lone Nørgaard

Podcasten er for dig der er nysgerrig på hvordan kroppen kan benyttes som indgang til at komme i kontakt med unikke og brugbare dele af psyken. Kropssymptomer kan nemlig udfoldes i en proces, der leder opmærksomheden hen til personlige dele af psyken, som mangler at se dagens lys.

I Kroppen Kalder vil du opleve kropssymtomers transformation ind til hengemte eller glemte vitale dele af psyken, når psykolog og processworker Lone Nørgaard faciliterer. Disse vigtige dele viser sig nemlig at indeholde nøglen til at få et mere magisk liv. Du vil få et enestående indblik i, hvordan signaler fra kroppen faciliteres ind i en meningsfuld ny erkendelse, der er berigende for den enkeltes livskvalitet.

Det er spændende hvor vi lander, og hvilket budskab der dukker op undervejs, når belastende og opmærksomhedskrævende kropssymptomer udfoldes og organisk forvandles ind i konkret omsættelige brugbare råd, nye vinkler og tilgange til livet. Nye vinkler der både udvider selvbilledet, og på finurlig vis gør livet lettere.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit