40 | Gæster - Ole Fogh Kirkeby & Ole S. Rasmussen - Velvilje, en filosofisk tilgang til stress

40 | Gæster - Ole Fogh Kirkeby & Ole S. Rasmussen - Velvilje, en filosofisk tilgang til stress

Mod til indsigt & udvikling · 2022-02-09

Stress er et begreb de fleste af os kender til. Måske har du selv haft det inde på livet. Måske kender du en, der har. Det er også et begreb, der bruges i flæng, når vi har travlt og føler os pressede. Men hvad er stress egentlig? Det undersøger vi i dagens episode sammen med dagens gæster Ole Fogh Kirkeby og Ole S. Rasmussen.

De er aktuelle med bogen “Velvilje - ledelse og filosofi mod stress” og sammen taler vi om, hvad stress egentlig er for et fænomen. Vi taler om, hvordan en filosofisk tilgang til begrebet kan være en ny vej til at forebygge stress, og så taler vi om, at stress er noget, vi har et fælles ansvar for - som leder, kollega og stressramt.

Ole Fogh Kirkeby er doktor i filosofi og professor emeritus i ledelsesfilosofi fra CBS. Han har udgivet mange bøger og har gennem årene bidraget væsentligt til at ændre ledelsesdiskursen i Danmark ved at sætte fokus på lederens værdier og dyder. Ole S. Rasmussen er Master of Management Development fra CBS. Han har været stiftende partner i konsulentvirksomheden Langer & Rasmussen og er i dag arbejdsmiljøchef i Nuuday.

Dyk med ned i gamle og nye filosofiske tanker, der stadig er højaktuelle den dag i dag, og lad os blive klogere på, hvordan vi forebygger stress – sammen.

Tak fordi du lytter med.

Vinnie & Michael


Læs mere om denne podcast på www.modtilinndsigtogudvikling.dkVærter: Michael Casparij og Vinnie Davida Søndergaard

Samarbejdspartner: Camilla Lærke Lærkesen

Mod til indsigt & udvikling

Mod til indsigt & udvikling er en podcast, der stiller skarpt på, at hele autentiske mennesker skaber hele virksomheder, og at sundhed, trivsel og styrke i livet først og fremmest bygges og udleves indefra.

Bag podcasten står Vinnie Davida Søndergaard og Michael Casparij, der begge har stor erfaring fra erhvervslivet og sportens verden. Vi ønsker at dele ud af de værktøjer og mindset, som vi mener er afgørende for at skabe balance imellem performance, vækst og trivsel, og den fysiske og mentale balance i livet og arbejdslivet. Det kan nemlig godt lade sig gøre at performe som erhvervsleder, topatlet eller helt almindelig menneske, uden at miste sit team eller sig selv på vejen.

Vi tager fat på aktuelle emner indenfor denne ramme, og vi vil løbende præsentere spændende gæster bag mikrofonen.

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit