Regnbuefamilien

Regnbuefamilien

Pouya & Danni Shirinabadi Sigen

Velkommen til Regnbuefamilien. 

En podcast om vores helt almindelige anderledes familie.

Regnbuefamilien er en mixet trekløver, som gerne tegner uden for stregerne. Vi er bestående af Pouya, som oprindeligt kommer fra Iran. Pouya er blandt andet uddannet pædagog med en overbygning i pædagogisk psykologi og arbejder i dag, som socialpædagog.

Danni var hjemmegående far, og Hjemmepassede Shah i 2+ år. Nu er han pædagogstuderende, podcaster, og har også haft en karriere, som kendisfrisør- og makeupartist med arbejde udgivet i internationale mode- og skønhedsmagasiner. Sammen har vi Shah, som er vores persiske viking.

Vi spreder glæde og kærlighed med ærlighed. Vi dækker den Iranske frihedskamp der startede, som en protest, og udviklede sig til en revolution. De fuckede med den forkerte generation! Kvinde-Liv-Frihed. Vi deler alt fra vores inderste følelser til nogle af vores dybeste hemmeligheder. Vi giver jer spænding, har åbnede op om mobning, familie intriger og. Ligeledes deler vi hverdagen i en småbarnsfamilie under en inflation.

Danni kom clean om tidligere stofmisbrug, og et seksuelt overgreb der udløste et endnu større svigt fra hans sikkerhedsnet. Et svigt, som skulle heales. Forældre sparring- Pædagogiske værktøjer- Ligestilling- Social- og Racemæssig uretfærdighed. Lokale- og Globale LGBTQIA+ rettigheder. Plus et ton af glitter, og bedst af alt. Så deler vi alle vores glæder.

Vi lyttes ved.

Værter: Pouya & Danni Shirinabadi Sigen

For annoncering i Regnbuefamilien send en mail: [email protected]

Hvor kan du lytte?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Afsnit